Werkwijze

 

Uitvaartverzorging

Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en moeilijk moment. En juist in zo’n lastige periode moet u van alles regelen. Wij nemen dat geregel graag van u over. Alle belangrijke zaken die bij een crematie of begrafenis komen kijken, bespreken we van tevoren met u, zoals de verzorging, de opbaring, de ceremonie, de koffiekamer, de uitvaartkist, bloemen, de aangifte, de auto’s, dragers, rouw- en bedankkaarten, de graf- en asbestremming. Ons doel is u maximaal te ontzorgen.

 

Transparantie en keuzevrijheid

Uitvaart-0181 werkt met professionele uitvaartverzorgers en staat garant voor een waardig afscheid, hoe u dit afscheid ook invult. Wij bieden zowel maximale transparantie en keuzevrijheid bij de samenstelling van de uitvaart, als een persoonlijke en respectvolle begeleiding. U weet van te voren precies wat u van ons aan service kunt verwachten.

 

Vast budget, geen extra kosten

Een uitvaart van Uitvaart-0181 kan op veel manieren worden vormgegeven. Een sobere maar toch plechtige uitvaart kunnen we tegen minimale kosten verzorgen. Wat het budget ook is: u weet vooraf precies wat de kosten zijn, er zijn nooit onverwachte of onvoorziene kosten na afloop.