Over ons

Uitvaart-0181 is een uitvaartondernemer die uitvaarten verzorgt die betaalbaar zijn.  Ons team bestaat uit professionele uitvaartbegeleiders, specialisten die respectvol en klantgericht met uw wensen aan het werk gaan.

Transparante werkwijze

Uitvaart-0181 gaat veilig en vertrouwd met uw wensen en informatie om. We bespreken vooraf de wensen van u of die van de overledene, waarbij de eventuele extra kosten vooraf duidelijk zijn, deze staan vermeld bij de uitvaartpakketten. Uitvaart-0181 werkt transparant en laat duidelijk zien wat we voor u regelen, voor welke prijs. Zo zult u nooit onverwachte kosten achteraf krijgen.

Stijlvolle uitvaart

Samen met Uitvaart-0181 verzorgt u gegarandeerd een uitvaart die passend en stijlvol zal zijn. Een uitvaart waar u nog lang een mooie herinnering aan zult hebben. Een waardig afscheid geeft steun bij het verwerken van het verdriet.

Vaste lage prijsstelling

Waar u ook verzekerd bent, u bent vrij om uw uitvaartondernemer te kiezen. Uitvaart-0181 is een uitvaartondernemer die heeft korte lijntjes met vaste partners, hierbij kunnen wij de tarieven laag houden en toch een stijlvolle uitvaart aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Uitvaart 0181 is 24 uur per dag bereikbaar:
0181 – 783 783 of mail naar: info@uitvaart0181.nl